Категорія
Новини
Дата

«Укроборонпром» відкрив у Вашингтоні перше іноземне представництво

1 хв читання

АТ «Укроборонпром» відкрило у Вашингтоні перше іноземне представництво. Це відбулося 9 липня на полях 75-го Саміту НАТО, однією з ключових тем якого буде підтримка України, повідомив голова Мінстратегпрому Олександр Камишін. 

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • Головне завдання представництва – максимально сприяти реалізації спільних україно-американських оборонних проєктів. А також взаємодіяти з місцевим бізнесом і держорганами, домовлятися про трансфер військових технологій, йдеться у повідомленні Мінстратегпрому. 
  • За словами Камишіна, відкриття Вашингтонського офісу найбільшого українського оборонного холдингу поглибить співпрацю української оборонки з американською та посилить інтеграцію до оборонно-промислової бази НАТО. 
  • Гендиректор УОБ Герман Сметанін наголосив на розвитку спільних проєктів і залученні інвестицій. Це можуть бути напрями боєприпасів, систем протиповітряної та протиракетної оборони, РЕБ тощо, зазначив він. 
Пресслужба ДК «Укроборонпром»

Пресслужба ДК «Укроборонпром»

Контекст

9–11 липня у Вашингтоні проходить саміт НАТО. Питання стримування агресії Росії і підтримки України є одними з головних на ювілейному зібранні, яке Альянс проводить у 75-й рік від свого створення.

CNN із посиланням на три обізнані джерела повідомила, що у попередньому проєкті тексту спільного комюніке членів НАТО за підсумками саміту у Вашингтоні шлях України до вступу до Альянсу назвали «незворотнім». Питання про те, наскільки тверді гарантії слід надати Україні щодо її членства в НАТО, стало ключовим предметом обговорень між 32 членами Альянсу напередодні відкритого сьогодні саміту.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд