Категорія
Новини
Дата

Уряд призначив Сибігу першим заступником міністра закордонних справ

Кабінет Міністрів призначив Андрія Сибігу на посаду першого заступника міністра закордонних справ, повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук. До цього Сибіга обіймав посаду заступника голови Офісу президента.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Також уряд вирішив звільнити Миколу Точицького з посади заступника міністра закордонних справ.
  • Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду в пʼятницю.
  • До цього Сибіга обіймав посаду заступника голови Офісу президента України з травня 2021-го. До цього був послом України в Туреччині.
  • Сибіга в ОП відповідав за міжнародний напрямок. Раніше співрозмовник Forbes Ukraine в ОП повідомляв, що він може перейти до Міністерства закордонних справ (МЗС).

Контекст

2 квітня уряд звільнив першу заступницю міністра закордонних справ України Еміне Джапарову. Вона займала цю посаду з червня 2020 року. 

22 лютого цього року президент Володимир Зеленський призначив Джапарову постійним представником України при міжнародних організаціях у Відні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні