Категорія
Новини
Дата

УЗ повертає платний проїзд неевакуаційними поїздами та закордонними рейсами

"Укрзалізниця" повертає платний проїзд неевакуаційними поїздами, а також закордонними рейсами, йдеться у повідомленні компанії. При цьому евакуаційні поїзди внутрішнього сполучення та міжміські електрички залишаться безкоштовними.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Повернення до продажу квитків на міжнародні рейси дасть змогу пасажирам планувати свою подорож заздалегідь і гарантовано забезпечити собі місця у вагоні, адже посадка буде за квитками.
  • Евакуаційні рейси УЗ всередині країни не потребують придбання квитків, посадка є безкоштовною, пріоритетом користуються діти та матері. На сайті https://uz-vezemo.com/ доступний повний перелік актуальних рейсів, а рейси з відкритим продажем позначені зірочкою.

Контекст

Від початку вторгнення РФ до України 2,75 млн українців та громадян інших країн доставлено до безпечних місць. В УЗ зазначили, що наразі спостерігається нормалізація трафіку за кордон: близько 12 000 пасажирів на день замість 20 000 ще тиждень тому.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні