Категорія
Новини
Дата

Велика мережа секс-шопів No Taboo приховувала від податкової $230 000 виручки на місяць – Гетманцев

Державна податкова служба в місті Києві виявила мережу секс-шопів, яка ухилялася від сплати податків, повідомив голова комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев. За його словами, прихована виручка становила понад $230 000 на місяць.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За інформацією Гетманцева, мережа працювала без застосування РРО та оформлення працівників.
  • «Власникам мережі та інтернет-магазину слід було б знати, що сплата податків армії у війну є обовʼязковою, навіть і особливо якщо продаєш інтимні товари, незалежно від твого пишномовного бренда No Taboo», – написав він.

Контекст

Станом на жовтень 2021 року мережа інтим-бутіків No Taboo мала 48 магазинів. Фінансист за освітою, Анжела Запорожець розпочала свій підприємницький шлях в 1990-ті – допомагала мамі торгувати вʼязаними шарфами на ринку в Кривому Розі. Амбіції привели до Києва, де вона на кредитні $15 000 відкрила точку на ринку Борщагівки. З товаром визначилася не одразу. Але помітивши, що на ринку є майже все, крім секс-шопів, ризикнула й закупила товари для дорослих. 

Обсяг світового ринку секс-іграшок в 2020 році аналітики дослідницької компанії Grand View Research оцінили в $33,64 млрд. «Активних брендів секс-шопів в Україні близько 300. Але в основному вони торгують онлайн, – каже Наталія Ваховська, засновниця секс-шопа LoveBox. – Офлайн помітні мережі «Полуничка», No Taboo і «Насолода».

 За даними No Taboo, стартова інвестиція в запуск одного магазину – майже $19 000. Середня прибутковість точки – $4000 в місяць.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні