Категорія
Новини
Дата

Виробник мікрочипів Qualcomm не продаватиме свою продукцію в Росії

Виробник мікрочипів Qualcomm припиняє продаж своєї продукції російським компаніям через санкції у відповідь на вторгнення Росії в Україну. Про це компанія повідомила у відповідь на твіт міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • У відповідь на пост міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова, де той дорікнув американському виробнику в тому, що його продукт є в РФ, старший віцепрезидент компанії Нейт Тіббітс назвав це неправдою.
  • «Ми дотримуємося санкцій та законів США і не продаємо продукцію російським компаніям», – зазначив Нейт Тіббітс.
  • За його словами, Qualcomm закликав до мирного врегулювання агресії Росії в Україні та зробив пожертвування організаціям, які надають допомогу та підтримують українців.

Контекст:

Qualcomm – один із лідерів виробництва напівпровідників у світі. Вона володіє патентами, необхідними для роботи 4G та 5G, є один з головних постачальників чипів для Apple, а також виготовляє процесори для смартфонів таких брендів як Samsung та Xiaomi.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні