Категорія
Новини
Дата

Visa запустила послугу виводу криптовалют на банківську картку

Компанія Visa у партнерстві з провайдером платіжної Web3-інфраструктури Transak запустила послугу виводу криптовалют на банківські картки. Про це йдеться у повідомленні на сайті Transak.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • За запитом на обробку транзакції кошти конвертуватимуться в національну валюту держави, в якій зареєстровано банківську картку.
  • Користуватися послугою зможуть клієнти Visa зі 145 країн.
  • Розробником сервісу Visa Direct виступає Transak, яка бере участь у створенні блокчейн-інфраструктури.
  • Сервіс дозволяє конвертувати у фіатні гроші до 40 криптовалют. Доступ до нього вже отримали користувачі з Туреччини, Мальти, Кіпру, Португалії, Сінгапуру та ОАЕ. Компанія обіцяє найближчим часом розширити географію обслуговування клієнтів.

Контекст

На початку 2023 року повідомлялося, що Visa відклала плани з інтеграції криптовалют після низки банкрутств в індустрії. Проте у квітні компанія повідомила, що набирає розробників для «амбітної» ініціативи у сфері цифрових активів.

У вересні Visa запустила пілотний проєкт із використання мерчантами стейблкоїну USDC у мережі Solana. Застосування стабільної монети на блокчейні Ethereum компанія почала тестувати два роки тому.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні