Категорія
Найбагатші
Дата

Король Netflix Адам Сендлер, зірка «Барбі» Марго Роббі та непереможний Том Круз. 10 найбільш високооплачуваних акторів 2024 року разом заробили майже $450 млн. Рейтинг Forbes

Том Круз, Раян Ґослінґ, Дженніфер Еністон, Марго Роббі, Адам Сендлер, рейтинг /колаж Анастасія Левицька

Том Круз, Раян Ґослінґ, Дженніфер Еністон, Марго Роббі, Адам Сендлер. Фото колаж Анастасія Левицька

«Марго Роббі буде отримувати чеки за «Барбі» до кінця життя», але пальму першості за гонорари у 2023-му отримав Адам Сендлер. Загалом цього року 10 найбільш високооплачуваних акторів заробили $449 млн. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Історія Голлівуду запамʼятає 2023-й як рік феномену «Барбігеймер». Але не «Барбі» і «Оппенгеймером» єдиними. 

Адам Сендлер став мало не королем сервісу, якщо врахувати час, який користувачі витратили на перегляд фільмів із коміком, згідно зі звітами Netflix. Лише за перші шість місяців 2023-го підписники Netflix витратили понад 500 млн годин за переглядом кінострічок із Сендлером.

Загалом 10 зірок із найбільшими гонорарами минулого року заробили $449 млн. Всі ці гроші принесли майже виключно повнометражні фільми. Раніше можна було розраховувати й на телебачення, але минулого року страйк голлівудських акторів і сценаристів, який тривав пів року, затримав початок нового телесезону і скоротив кількість серій у попередньому. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні