Категорія
Найбагатші
Дата

Forbes Digital

Спадкова благодійність. Говард Баффет пожертвував $250 млн Україні разом із братом і сестрою. Як допомагають дуже великі, але дуже тихі філантропи США?

7 хв читання

Родина Баффетів: Говард, Сьюзі, Воррен (батько) і Пітер. /Getty Images

Родина Баффетів: Говард, Сьюзі, Воррен (батько) і Пітер. Фото Getty Images

Троє дітей Оракула з Омахи, він же Воррен Баффет, вже є у списку найбільших благодійників США, а в майбутньому вони роздадуть на добрі справи $130 млрд батьківського статку. Що треба знати про їхню філантропію?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Говард Баффет, 69-річний син мільярдера-інвестора Воррена Баффета, у бронежилеті, штанах-карго і шоломі тримає біля обличчя камеру, закривши одне око. Праворуч від нього причаївся солдат під саморобним укриттям з брезенту, що облаштували під деревом. Де-не-де, з-під нерівномірного шару снігу видніється земля.

Баффет – у Донецькій області, але де саме – таємниця. Він приїхав на схід України, щоб зробити фото для книги, що видав цього року благодійний фонд Howard G. Buffett Foundation. Сторінки «Сміливості нації» (Courage of a Nation) проілюстровані фотографіями, які Баффет зробив протягом 10 подорожей у понівечену війною Україну у перші два роки повномасштабного вторгнення Росії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд