Категорія
Світ
Дата

Forbes Digital

Камала Гарріс може стати наступницею Джо Байдена. Які її погляди на три важливих питання для України – військова підтримка, економіка, членство у НАТО

3 хв читання

Камала Гарріс та Володимир Зеленський на саміту миру в Швейцарії, 15 червня 2024-го /Getty Images

Камала Гарріс та Володимир Зеленський на саміту миру в Швейцарії, 15 червня 2024-го Фото Getty Images

Якою президенткою США може бути Камала Гарріс, яка має всі шанси замінити Джо Байдена на американських виборах? Ключова характеристика – «послідовність»

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

21 липня президент США Джо Байден після місяця тиску з боку однопартійців вийшов з перегонів за переобрання. Він підтримав висунення кандидаткою у президенти від Демократичної партії Камалу Гарріс, 59, яка наразі є віцепрезиденткою Сполучених Штатів.

За добу Гарріс змогла заручитись підтримкою необхідної кількості делегатів та зібрати рекордні $81 млн пожертв на кампанію від донорів. Офіційно затвердити її кандидатуру можуть на з’їзді Демократичної партії 19–22 серпня.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд