Категорія
Свій бізнес
Дата

Forbes Digital

«Ресторан має бути великим – тоді це бізнес». Засновник BEEF meat & wine Руслан Шибаєв – про відкриття магазину, продажі стейків і вихід за кордон

4 хв читання

Виторг стейк-хаусу BEEF meat & wine за 2024 рік – 136 млн грн /з особистого архіву

Руслан Шибаєв Фото з особистого архіву

Ресторатор Руслан Шибаєв 15 років розвиває стейк-хауз BEEF meat & wine неподалік Палацу спорту в Києві. 2025-й стане роком масштабування бізнесу та експерименту за кордоном. Чому він залишив мережі «Пивна дума» та «Хінкальня» у минулому та які ресторани в Києві відвідує сам? Інтерв'ю

Оформлюйте передплату на 6 номерів Forbes Ukraine зі змістовними інтерв’ю, рейтингами та аналітикою, тепер зі знижкою 50%.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Другий випуск 2025 року вже у продажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні