Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Деякі об‘єкти перевищили показники 2021 року в доларі». Budhouse Group керує Forum Lviv і Nikolsky у Харкові. Інтерв’ю з операційним директором про ринок ТРЦ, збитки компанії та плани в Одесі, Києві та Запоріжжі

10 хв читання

Операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин /надано пресслужбою

Операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин Фото надано пресслужбою

Чому Budhouse Group не відновлює ТРЦ у Херсоні, коли продовжить будівництво ТРЦ у Запоріжжі та Одесі, чи будуватиме новий ТРЦ у Києві і чи купують квартири у найдорожчому ЖК Києва? Розповідає операційний директор компанії Максим Гаврюшин

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Щомісяця Українська рада торгових центрів (УРТЦ) готує Індекс самопочуття ритейлу. У серпні 2024 року він становив 29,4 пункта. У 2021-му сягав 35 пунктів, у 2022-му – 26, у 2023-му – 28.

«Ринок ще не відновився на 15%», – каже операційний директор компанії Budhouse Group, голова Української ради торгових центрів Максим Гаврюшин, 46. Нюанс: індекс відображає середню температуру на ринку, а вона відрізняється залежно від регіону та міста. 

Budhouse Group займає четверте місце у списку власників торгових площ України від Forbes Ukraine. І володіє обєктами по всій Україні. Ситуація з її ТЦ якнайкраще ілюструє загальний стан ринку.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд