Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Ліки для світу. Farmak почав експансію у п'ять європейських країн, інвестувавши десятки мільйонів євро. На що він розраховує

3 хв читання

Завод Farmak у Києві /farmak.ua

Завод Farmak у Києві Фото farmak.ua

Найбільший фармвиробник України Farmak наприкінці вересня 2024 року придбав британську групу компаній A&S Group. Це його п’ята інвестиція за кордон у період великої війни – роком раніше він купив компанії у Польщі, Чехії і Словаччині та почав будувати завод в Іспанії. Амбітні плани чи вимушений крок?

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Farmak завершив придбання британської групи фармацевтичних маркетингових компаній A&S Group 19 вересня. Спеціалізація компанії – дистрибуція генеричних лікарських засобів. A&S Group має численні дозволи на продаж продукції на британському ринку, повідомили у пресслужбі Farmak. 

Це не перша купівля за кордоном. Свій перший іноземний актив Farmak придбав у 2015 році – компанію Nordfarm. У червні 2023-го купив маркетингову компанію Xantis Pharma Limited у Чехії та Словаччині, у березні 2024 року – польську Symphar

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд