Категорія
Компанії
Дата

Перша M&A на паливному ринку за багато років. Мережа АЗС «Параллель» може купити Motto і Prime за $28–38 млн. Що це дасть колишній паливній компанії Ахметова

Мережа АЗС «Параллель» може купити Motto і Prime /facebook.com/parallel.ua

Мережа АЗС «Параллель» може купити Motto і Prime Фото facebook.com/parallel.ua

На ринку пального готується велика угода. Мережа заправок «Параллель» у 2024-му може зрости у пʼять разів і потрапити в десятку найбільших паливних компаній. Цілі – мережі Motto і Prime. Що будує власник заправок «Параллель»?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Паливна мережа зі сходу України «Параллель» Олександра Дубініна готує угоди з купівлі двох мереж заправок – Motto і Prime, розповіли Forbes власник однієї з паливних мереж та Олександр Мельничук, директор зі стратегічного маркетингу та інновацій «БРСМ-Нафта».

Угоди поки знаходяться на ранній стадії і мають бути закриті протягом 2024-го, каже топменеджер однієї з паливних мереж на умовах анонімності через чутливість питання. «Параллель» поки не подавала запит на концентрацію в Антимонопольний комітет (АМКУ), йдеться у відповіді відомства на запит Forbes. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні