Наприкінці червня 2024 року у Буковелі з'явився новий ресторанний гравець – київська La Famiglia. Ресторанна група Михайла Бейліна відкрила заклад Margherita з італійською кухнею. А найбільший ресторанний холдинг Буковелю Cartel до кінця року планує відкрити ще три ресторани. Чи буде попит?
Купуйте річну передплату на шість журналів Forbes Ukraine за ціною чотирьох номерів. Якщо ви цінуєте якість, глибину та силу реального досвіду, ця передплата саме для вас.
На першому поверсі частково збудованого апарт-комплексу Glacier 27 червня відкрився ресторан Margherita київської мережі La Famiglia. Його площа – 1000 кв. м, кількість посадкових місць для гостей – більш ніж 300, розповідає співвласник La Famiglia Михайло Бейлін. Основна складова меню – італійські страви. За словами Бейліна, вся команда ресторану – з Києва.
Це – один з найбільших ресторанів курорта, зазначає директор з розвитку найбільшого ресторанного холдингу у Буковелі Cartel Валерій Поляков. «Думаю, що Glacier – єдина сучасна точка розвитку Буковелю», – пояснює свій вибір місця для ресторану Михайло Бейлін. Компанія організувала room-сервіс до цього готелю, додає він.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.