Ресторан Margherita від La Famiglia у Буковелі /фото з офіційної facebook сторінки La Famiglia
Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Висока кухня. Столична La Famiglia відкрила ресторан у Буковелі, ще понад 15 закладів зʼявляться впродовж двох років. Скільки це коштує?

2 хв читання

Ресторан Margherita від La Famiglia у Буковелі Фото фото з офіційної facebook сторінки La Famiglia

Наприкінці червня 2024 року у Буковелі з'явився новий ресторанний гравець – київська La Famiglia. Ресторанна група Михайла Бейліна відкрила заклад Margherita з італійською кухнею. А найбільший ресторанний холдинг Буковелю Cartel до кінця року планує відкрити ще три ресторани. Чи буде попит?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

На першому поверсі частково збудованого апарт-комплексу Glacier 27 червня відкрився ресторан Margherita київської мережі La Famiglia. Його площа – 1000 кв. м, кількість посадкових місць для гостей – більш ніж 300, розповідає співвласник La Famiglia Михайло Бейлін. Основна складова меню – італійські страви. За словами Бейліна, вся команда ресторану – з Києва. 

Це – один з найбільших ресторанів курорта, зазначає директор з розвитку найбільшого ресторанного холдингу у Буковелі Cartel Валерій Поляков. «Думаю, що Glacier – єдина сучасна точка розвитку Буковелю», – пояснює свій вибір місця для ресторану Михайло Бейлін. Компанія організувала room-сервіс до цього готелю, додає він. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд