Реклама в Telegram - ціна, ефективність /колаж Анастасія Левицька
Категорія
Інновації
Дата

120 млн переглядів і 200 000 підписників. Три місяці в Україні працює офіційна реклама в Telegram. Що ринок думає про інструмент, яким вже скористалися «Сільпо», Glovo та OLX

Netpeak Agency підбив перші підсумки роботи з Telegram Ads Фото колаж Анастасія Левицька

Маркетингова агенція Netpeak Agencies Group підбила перші підсумки роботи з Telegram Ads. За три місяці реклама отримала 120 млн переглядів. Утім це ще далеко від рекламних результатів Facebook та Instagram. Якому бізнесу цікава таргетована реклама у месенджері і чи виправдала вона очікування ринку?

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Реклама Telegram Ads за три місяці допомогла залучити компаніям 200 000 підписників та отримала 1,1 млн кліків на рекламні оголошення, повідомили Forbes у маркетинговій агенції Netpeak Agencies Group, яка в січні стала першим офіційним продавцем реклами у Telegram в Україні. 

«Це хороший результат для початку, але до Facebook та Instagram ще дуже далеко», – каже CMO рекрутингової платформи Altego та ексвласник агенції Digital Monster Agency Микита Наконечний. При денній активній аудиторії 14–16 млн показники 200 000 підписників за три місяці – не дуже багато, погоджується CEO агенції Webpromo Юрій Копишинський. «В Instagram ці цифри вдвічі вищі», – додає він.

Це не відштовхує потенційних клієнтів. «Рекламодавці хочуть бути на платформі, якою користуються всі», – каже Копишинський.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні