Категорія
Інновації
Дата

MacPaw виходить на корт. Українського виробника софту для чистки комп’ютерів Apple просуватиме тенісистка Еліна Світоліна. Навіщо айтівцям це партнерство

Еліна Світоліна /колаж Анастасія Решетнік

Еліна Світоліна стала амбасадоркою IT-компанії MacPaw, що виробляє софт для комп'ютерів Apple Фото колаж Анастасія Решетнік

Одна з найбільших продуктових IT-компаній України MacPaw підписала своїм глобальним амбасадором тенісну зірку України Еліну Світоліну. Що виробник утиліт для очищення роботи MacBook розраховує отримати від партнерства та скільки коштують подібні контракти?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Українська тенісистка Еліна Світоліна стала амбасадоркою однієї з найбільших IT-компаній України MacPaw, що розробляє утиліти для очищення MacBook.

Компанія розраховує на партнерство, як на складову просування бренду на закордонних ринках, зокрема у США. Для Світоліної це дебютне партнерство з представником IT-індустрії. До цього вона укладала рекламні контракти зокрема з такими брендами, як Lacoste, Ellesse, Ulysse Nardin, Hublot, Nike та «Моршинська»

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні