Чому відбувся збій у Windows Microsoft /Getty Images
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Наслідок залежності від технологій». Оновлення антивірусу спричинило масштабний збій у Microsoft. Чому це відбулося та як уникнути повторення у майбутньому

4 хв читання

Оновлення антивірусу спричинило масштабний збій у Microsoft Фото Getty Images

Масштабний збій у сервісах Microsoft заморозив діяльність десятків компаній в усьому світі. Публічно про порушення у роботі оголосили «Нова пошта», другий за розміром оператор Vodafone та державний Sense Bank. Forbes дізнався, що збій зачепив також monobank. Як це відбулося

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

19 липня аеропорти Іспанії, Ірландії, Австралії та інших країн затримують рейси. Лондонська біржа не може оновити інформацію про компанії. Головний телеканал Великої Британії Sky News не провів пряму трансляцію ранкових новин. У столичних магазинах Австралії не працюють каси магазинів.

Проблеми фіксували й українські компанії. Клієнти «Нової пошти» до 10:30 не могли отримати чи відправити посилки. Абоненти другого за розміром оператора Vodafone не могли здійснювати дзвінки. У додатку державного Sense Bank не працювала частина функцій. monobank не міг зареєструвати нових клієнтів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд