Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Понад 5500 справ і майже 900 підозр. Генпрокуратура виклала у публічний доступ дашборд з кримінальними справами проти бізнесу. Що нового ми з нього дізналися

4 хв читання

тиск на бізнес, кількість кримінальних справ проти бізнесу

Загальна кількість кримінальних правопорушень, що стосуються бізнесу, – 5507

Через пів року розробки у відкритому доступі з’явився дашборд з даними про кримінальні справи проти бізнесу. Платформа охоплює дані за останні пів року. Forbes проаналізував їх. Які висновки можна зробити?

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Загальна кількість кримінальних правопорушень, що стосуються бізнесу, – 5507 станом на червень, свідчить дашборд з даними Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР), який Офіс генпрокурора запустив 31 липня. Це 2% від усіх кримінальних справ. 

Створення такого дашборду – одна з пʼятнадцяти задач, яку для себе визначила Рада з питань підтримки підприємництва, куди входить засновник mono Олег Гороховський, президент SoftServe Тарас Кицмей, співзасновник «Нової пошти» Вячеслав Климов, засновник Ajax Systems Олександр Конотопський, голова Ради Федерації роботодавців України Дмитро Олійник, співвласник Biopharma Костянтин Єфименко, засновник Netpeak Group Артем Бородатюк.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд