Категорія
Життя
Дата

Forbes Digital

Починати роботу о шостій і ставити собі фінансові обмеження. Як креативить режисер Антоніо Лукіч? П’ять правил творчості з книги «Мої думки про кіно»

5 хв читання

Антоніо Лукіч «Мої думки про кіно» /Facebook-сторінка фільму «Люксембург, Люксембург»

Як креативить автор фільму «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіч? П’ять правил творчої роботи режисера з книги «Мої думки про кіно» Фото Facebook-сторінка фільму «Люксембург, Люксембург»

Режисер фільмів «Мої думки тихі» та «‎Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіч випускає книгу «Мої думки про кіно». У ній він ділиться накопиченими за 15 років знаннями і креативними прийомами. Forbes виокремив п’ять правил творчої роботи, якими послуговується режисер. Вони будуть корисні не лише креативникам

Перша книга режисера і сценариста Антоніо Лукіча «Мої думки про кіно» вийде у листопаді у видавництві Stretovych. У книзі Лукіч ділиться практичними знаннями і креативними прийомами, які він накопичив за 15 років у кіноіндустрії. 

Лукіч зняв два повнометражні фільми – комедії «Мої думки тихі» та «‎Люксембург, Люксембург». Останній у 2023-му ввійшов до десятки найкасовіших українських фільмів. Бокс-офіс стрічки становить понад 34 млн грн.

Контриб'ютори співпрацюють із Forbes на позаштатній основі. Їхні тексти відображають особисту точку зору. У вас інша думка? Пишіть нашій редакторці Тетяні Павлушенко – [email protected]

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд