Категорія
Гроші
Дата

Без готелю в Харкові, але з карʼєрами та ТЦ. Майже за два роки великої війни Олександр Ярославський втратив $650 млн. Що залишилося у колишнього мільярдера

Олександр Ярославський /надано пресслужбою/колаж Олександра Карасьова

Олександр Ярославський за майже два роки великої війни втратив $660 млн. Фото надано пресслужбою/колаж Олександра Карасьова

На початку лютого 2022 року Forbes оцінив статки харківського мультимільйонера Олександра Ярославського в $1 млрд. Менш ніж за два роки великої війни вони зменшилися втричі, до $348 млн. Його активи – аеропорт Харків, Кременчуцький НПЗ, Харківський тракторний завод, а віднедавна і готель Kharkiv Palace – були обстріляні росіянами. Що лишилось від бізнес-імперії Ярославського.

За добу до Нового 2024 року росіяни обстріляли Харків ракетами С-300. Декілька з них влучили у готель Kharkiv Palace, який знаходиться у центрі міста неподалік Держпрому. «Він частково зруйнований», – розповів одразу після обстрілу керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков. 

«Ми просто люди. Просто вкладали душі заради комфорту гостей», – йдеться в останньому допису в Instagram-акаунті готелю Kharkiv Palace. Один з керівників готелю підтвердив Forbes, що реконструкція буде, але відмовився озвучити деталі. Топменеджер попросив не вказувати його імені, оскільки компанія поки не готова офіційно коментувати ситуацію.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні