Категорія
Гроші
Дата

На кону – 140 000 кв. м нерухомості групи «АІС». Що стоїть за суперечкою АРМА та ЖК «Воздвиженка»

АРМА та ЖК «Воздвиженка» /Ілюстрація Forbes Ukraine

На кону – 140 000 кв. м нерухомості групи «АІС». Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

Після шести років управління арештованим майном ТОВ «ЖК «Воздвиженка» отримало відмову від АРМА про продовження співпраці за одним із семи договорів. В його управлінні – 195 арештованих активів автомобільної групи «АІС», що колись належала ексдепутатам Дмитру Святашу та Василю Полякову, та колишньої дочірньої структури Альфа-Банку. Що буде з майном, серед орендарів якого Mercedes-Benz, John Deere та Vodafone.

16 квітня компанія «ЖК «Воздвиженка» (ЖКВ), яка шість років керує арештованим майном, отримала від АРМА лист про припинення одного із семи договорів управління, розповів представник єдиного учасника ЖК «Воздвиженка» Геннадій Піонтковський. 

Агентство знайшло порушення з боку управляючої компанії і вирішило не продовжувати договір після закінчення строку, пояснює Ігор Чулой, в. о. відділу моніторингу ефективності менеджменту активів центрального апарату АРМА.

До цього АРМА називало ЖКВ одним із найефективніших управителів арештованими активами. За результатами 2023 року він увійшов у п’ятірку найбільш дохідних партнерів, свідчить звіт АРМА. Минулого року компанія принесла державі 27,8 млн грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні