Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Рішення проблеми на сотні мільярдів. Forbes дізнався про плани уряду підвищити ПДВ та військовий збір. Коли це станеться та скільки грошей може принести бюджету

4 хв читання

Рішення проблеми на сотні мільярдів. Forbes дізнався про плани уряду підвищити ПДВ та військовий збір. Коли це станеться та скільки грошей може принести бюджету /Getty Images

Getty Images

Кабмін працює над законопроєктом про підвищення податків. Зміни стосуються ПДВ та військового збору, який можуть не лише підвищити, а й запровадити для ФОП на спрощеній системі оподаткування. Forbes дізнався параметри майбутнього законопроєкту.

Як створити продукт, який полюблять клієнти? Отримайте цінні поради від співвласника monobank™ – Олега Гороховського. Купуйте квиток на Форум підприємців, який відбудеться 27 червня.

Міністерство фінансів працює над законопроєктом про підвищення військового збору та податку на додану вартість (ПДВ). Про це Forbes розповіли четверо депутатів із фінансово-економічного блоку Ради та високопосадовець у Кабміні. 

Такий документ справді готують, підтверджує заступник голови фінансового комітету Ярослав Железняк. Але депутат зазначив, що не знайомий із деталями проєкту. 

Військовий збір також планують запровадити й для ФОП, кажуть двоє депутатів із бюджетного та фінансового комітетів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні