Категорія
Гроші
Дата

Forbes Digital

Які галузі генерують «тінь» в економіці, чи зменшилась кількість справ проти бізнесу та 550 томів у справі Коломойського. Велике інтервʼю з очільником БЕБ

10 хв читання

Сергій Перхун,  Бюро економічної безпеки, БЕБ /надано пресслужбою

В. о. керівника Бюро економічної безпеки Сергій Перхун. Фото надано пресслужбою

Чи можуть детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) побороти ринок нелегального тютюну, в яких сферах економіки зосереджена найбільша «тінь», які справи проти бізнесу були закриті після проведення аудиту та чи фігурує у справі проти Ігоря Коломойського його бізнес-партнер Геннадій Боголюбов? Інтервʼю з виконувачем обовʼязків директора БЕБ Сергієм Перхуном.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Сергій Перхун – четвертий керівник за трохи більше ніж три роки існування Бюро економічної безпеки (БЕБ). На посаді він пʼять місяців, і за цей час депутати профільного фінансового комітету Ради, які раніше критикували роботу бюро, висловлюють стриманий оптимізм щодо його діяльності.

Причина – детективи вперше активно взялися за розслідування ринку нелегального тютюну. Пʼять найбільших фабрик, які, як вважає слідство, виготовляли контрафакт, вже призупинили роботу. Наступний крок – доведення справ до суду.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд