Категорія
Новини
Дата

Апеляція ВАКС підтвердила конфіскацію двох Ан-148 російської «Ільюшн Фінанс»

1 хв читання

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду (ВАКС) залишила в силі рішення ВАКС про стягнення в дохід держави двох пасажирських літаків Ан-148-100Е, які розміщуються на території України та належали російському АТ «Ільюшн Фінанс Ко.». Про це йдеться в повідомленні ВАКС. 

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • Апеляційні скарги представників Cyprus Aircraft Leasing 2 LTD і громадянина Німеччини Ральфа-Дітера Монтага-Гірмеса залишилися без задоволення, зазначається у повідомленні.
  • Постанова набула чинності з моменту проголошення й оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Контекст

ВАКС стягнув у дохід держави два середньомагістральні пасажирські літаки АН-148-100Е російської компанії «Ільюшин Фінанс Ко.» 15 травня. Третіми особами виступали ТОВ «Авіакомпанія Аir Ocean Airlines», ПАТ «Обʼєднана авіабудівельнна корпорація», російська державна корпорація «Ростех», Cyprus Aircraft Leasing 2 LTD і Монтаг-Гірмес.

Як зазначав Мінʼюст, «Ільюшн Фінанс Ко.» є спеціалізованою компанією, що входить до складу державної корпорації «Ростех» та відповідає за функціональний напрям у сфері лізингу, управління обслуговування та продажу літаків, виготовлених на авіаційних заводах РФ.

При цьому до початку та під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну компанія системно співпрацює з вищим російським політичним керівництвом та бере участь у матеріально-технічному забезпеченні збройної агресії РФ шляхом постачання літаків і комплектуючих на користь силових відомств і структурних підрозділів російського Міноборони.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд