Категорія
Новини
Дата

АТБ, «Сільпо» та «Фора» тимчасово закривають частину магазинів

Мережі супермаркетів «АТБ-Маркет», «Сільпо» та «Фора» оголосили про закриття десятків магазинів. Оголошення про це зʼявилися на сайтах «Сільпо», «Фори» та АТБ.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • «У зв’язку з напруженою ситуацією, виникненням локальних бойових зіткнень та постійною повітряною загрозою існують суттєві труднощі з безперебійним постачанням продуктів харчування до магазинів», – повідомляє АТБ. З урахуванням цих обставин, компанія «АТБ-маркет» сформувала перелік опорних магазинів, де буде сформовано максимально повний асортимент продуктів харчування та товарів першої необхідності. Як виливає з оприлюдненого переліку, наприклад у Києві АТБ залишає лише 34 магазини (з близько 130 у довоєнний час).
  • Мережа «Сільпо» з 21 березня 2022 року тимчасово зачиняє деякі маркети в Києві та області, Житомирській області, а також два в Чернігівській. На цих територіях продовжать працювати лише 115 супермаркетів. «У зв’язку з воєнними діями ми перебудовуємо наші логістичні маршрути та налагоджуємо постачання. Як тільки зможемо повноцінно забезпечувати поставки, ми відразу відкриємо магазини», – йдеться в дописі.
  • «Фора» зачинила 16 магазинів у Києві, магазини в Ірпені, Гостомелі, Коцюбинському, Коростені, Глевасі, Гатному, Броварах, Вишневому та в інших населених пунктах Київської області. «У зв’язку з воєнними діями будівлі магазинів було пошкоджено, тепер вони є небезпечними для наших гостей та співробітників. Нам прикро, що доводиться це робити, та безпека людей для нас на першому місці. Впевнені, що перемога України прийде дуже скоро, і ми зможемо якомога швидше відновитися й знову зустрічати своїх гостей у цих магазинах», – йдеться на сайті «Фори».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні