Категорія
Новини
Дата

Банк Barclays заблокував рахунки «Челсі» через санкції проти Абрамовича

Банк Barclays тимчасово заблокував банківський рахунок англійського футбольного клубу «Челсі» та клубні кредитні картки. Причина — санкції проти власника Романа Абрамовича, пише Sky Sports. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Співробітники «Челсі», які мають корпоративні кредитні картки, наразі не можуть ними користуватися. Банківський рахунок клубу в Barclays заблокований.
  • Рахунки «Челсі» тимчасово заблоковані через те, що банки перевіряють спеціальну ліцензію «Челсі» на продовження футбольної діяльності, яку видав британський уряд у четвер, пише видання. 

Контекст

Уряд Великої Британії оголосив про санкції щодо семи осіб, включно з Романом Абрамовичем. Після санкцій «Челсі» дозволені лише дії, які безпосередньо повʼязані з футболом. Це означає зупинку комерційної діяльності, надходжень від трансляцій та неможливість продовжити контракти з гравцями.

Санкції також блокують продаж «Челсі». Але уряд Великої Британії готовий дозволити продати клуб, за умови, що Абрамович не отримає виторг від продажу. Раніше він заявляв про готовність продати «Челсі» за 4 млрд фунтів стерлінгів та пожертвувати гроші постраждалим у війні в Україні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні