Категорія
Новини
Дата

Binance скасувала ліміт €10 000 для облікових записів росіян. Обмеження щодо p2p-операцій залишаються в силі

Криптобіржа Binance скасувала ліміт €10 000 для облікових записів росіян. Про це пише РБК з посиланням на техпідтримку криптобіржі. Офіційно Binance не оголошувала про зняття обмежень. Водночас обмеження для росіян щодо p2p-операцій у доларах США та євро продовжують діяти.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Техпідтримка біржі на запити користувачів повідомила, що на облікових записах «відсутні будь-які обмеження, можна здійснювати депозит, не турбуючись про ліміт коштів». Тобто користувачі в РФ можуть вносити суми понад €10 000 та проводити операції з ними.
  • Водночас громадяни РФ, а також будь-які фізособи, які проживають на території країни-агресора, все ще не можуть купувати і продавати долари та євро у p2p-сервісі від Binance.

Контекст

На початку березня минулого року Binance заборонила продавати і купувати долари та євро через свій p2p-сервіс росіянам і всім, хто перебуває в РФ. У квітні Binance обмежила доступ до своїх сервісів росіянам, що мають активи загальною вартістю понад €10 000. Обмеження було запроваджено після ухвалення пʼятого пакета санкцій ЄС. 

Облікові записи російських користувачів, сума активів на яких перевищувала €10 000, були переведені в режим «тільки для виведення коштів». Такі клієнти не могли торгувати на біржі або вносити додаткові кошти на свої рахунки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні