Категорія
Новини
Дата

Binance запускає благодійну NFT-колекцію. На зібрані кошти закуплять 103 машини швидкої допомоги

NFT-маркетплейс Binance оголосив про запуск колекції NFT від благодійного фонду United Ukraine Foundation (UUF). Аукціон розпочнеться 16 червня о 13:00 на Binance NFT. Зібрані кошти направлять на закупівлю 103-х машин швидкої допомоги для українців.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У рамках запуску NFT проєкту «Набери 103 – врятуй життя» на Binance NFT, фонд UUF розробив унікальну NFT-колекцію. Власники кожного NFT матимуть можливість першими дізнаватися про події у фонді та брати участь у житті організації, йдеться у пресрелізі.
  • Зібрані кошти від аукціону будуть направлені на закупівлю 103-х машин швидкої допомоги для порятунку українців у гарячих точках. Наразі фонд UUF вже закупив та доставив в Україну 30 автомобілів і планує придбати ще 73 машини швидкої допомоги.
  • NFT-маркетплейс Binance використовує таку ж систему облікових записів, що й Binance.com. Поточні користувачі Binance можуть отримати доступ до майданчика і торгувати за допомогою своїх облікових записів на Binance. Нові користувачі можуть просто зареєструватися на Binance.com, щоб створити або зареєструвати на платформі Binance свої NFT. 

Контекст

З 9 березня Binance припинила підтримку транзакцій із картками Visa та Mastercard, випущеними в Росії. Крім того, у РФ не будуть доступні транзакції, ініційовані фінансовими установами за межами країни.

Раніше Binance запустила криптовалютну картку Binance Refugee Card для всіх поточних і нових користувачів Binance з України, які були змушені переїхати до країн ЄС через війну. Біженці, які подали заявку на отримання криптовалютних карт Binance Refugee Card, отримають 75 BUSD, що еквівалентно $75, на місяць протягом трьох місяців. Криптовалюта BUSD буде автоматично конвертована в місцеву валюту під час оплати карткою.

Binance – найбільша у світі біржа для криптовалютних операцій. Компанію було засновано 2017 року. У листопаді 2021-го платформа щодня обробляла операцій на $76 млрд. Окрім торгівлі електронними грошима, Binance надає й інші послуги, залежно від регіону. В Україні, наприклад, доступні робота з фʼючерсами, відкриття фірмової картки та позики.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні