Категорія
Новини
Дата

Binance запускає криптовалютну картку для українських біженців у ЄС. Нараховуватиме по $75 протягом трьох місяців

Найбільша у світі криптовалютна біржа Binance запускає криптовалютну картку Binance Refugee Card для всіх поточних і нових користувачів Binance з України, які були змушені переїхати до країн ЄС через війну, йдеться в пресрелізі біржі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Криптокартка, яку Binance створила у партнерстві з Contis, дасть змогу переміщеним українцям здійснювати або отримувати криптовалютні платежі та робити покупки в ритейлерів у ЄС.
  • Отримання та використання картки безкоштовне. Щоб отримати Binance Refugee Card, біженцям потрібно буде використовувати наявний обліковий запис, зареєстрований в Україні, або зареєструвати новий обліковий запис Binance, використовуючи українську домашню адресу.
  • Біженці, які подали заявку на отримання криптовалютних карт Binance Refugee Card, отримають 75 BUSD, що еквівалентно $75, на місяць протягом трьох місяців. Криптовалюта BUSD буде автоматично конвертована в місцеву валюту під час оплати карткою.
  • Сама подача заявки на отримання криптокарти біженця не дає автоматичного доступу до пожертвувань. Кандидати спочатку мають бути верифіковані місцевою некомерційною організацією. Більше інформації можна знайти за посиланням.

Контекст

У Binance зазначили, що випуск криптокартки є частиною програми підтримки Binance для українців, які постраждали від війни. Компанія вже виділила $10 млн через Binance Charity на підтримку дітей та сімей переселенців в Україні та сусідніх країнах. Крім того, фонд Binance Charity створив криптовалютний краудфандинговий сайт «Фонд екстреної допомоги Україні», щоб люди з усього світу могли жертвувати криптовалюту на підтримку України. Він уже зібрав близько $1 млн.

З 9 березня Binance припинила підтримку транзакцій із картками Visa та Mastercard, випущеними в Росії. Крім того, у РФ не будуть недоступні транзакції, ініційовані фінансовими установами за межами країни.

Binance – найбільша у світі біржа для криптовалютних операцій. Компанію було засновано 2017 року. У листопаді 2021-го платформа щодня обробляла операцій на $76 млрд. Окрім торгівлі електронними грошима, Binance надає й інші послуги, залежно від регіону. В Україні, наприклад, доступні робота з фʼючерсами, відкриття фірмової картки та позики.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні