Категорія
Новини
Дата

Coca-Cola остаточно припиняє продажі в Росії через закінчення запасів продукції

Запаси продукції компанії Coca-Cola HBC AG в Росії вичерпуються, і надалі вона не працюватиме там. Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Після закінчення запасів Coca-Cola HBC «більше не вироблятиме й не продаватиме Coca-Cola або інші бренди Coca-Cola Company в Росії», йдеться в заяві виробника напоїв.
  • Швейцарська компанія Coca-Cola HBC, 23% якої володіє американська Coca-Cola, розливає й продає напої бренду в 29 країнах, у тому числі в Греції, Італії, країнах Східної Європи, а також Росії.

Контекст

Coca-Cola призупинила бізнес у Росії 8 березня. Перед цим компанія зазнала критики в соцмережах, через те що вона не висловила своєї позиції щодо війни і продовжує працювати в Росії. У твіттері поширювали хештег #BoycottCocaCola.

4 березня повідомлялося, що українські ритейл-мережі Novus та Varus знімають із продажів продукцію Coca-Cola через те, що компанія продовжує працювати в Росії. Слідом за ними від співпраці відмовилися торговельні мережі компанії Fozzy Group.

Продукція Coca-Cola Company продається у понад 200 країнах. До неї входять солодкі газовані напої Coca-Cola, Sprite and Fanta, спортивні напої, кава та чай, молочна продукція і соки. Загальна кількість працівників 700 000.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні