Поштомати «Нової пошти» будуть біля кожного магазину Kaufland у Молдові /прес-служба Нової Пошти
Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» до кінця року встановить свої поштомати по всій мережі гіпермаркетів Kaufland у Молдові

1 хв читання

Поштомати «Нової пошти» будуть біля кожного магазину Kaufland у Молдові Фото прес-служба Нової Пошти

Український поштово-логістичний оператор «Нова пошта» розширює власну мережу поштоматів у Молдові завдяки договору з європейською мережею супермаркетів Kaufland, повідомила пресслужба компанії. До кінця року поштомати НП з’являться біля кожного гіпермаркету мережі в країні.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти

  • Зараз послуга отримання посилки в поштоматі НП біля гіпермаркету Kaufland доступна в п’яти локаціях у Кишиневі та в місті Оргіїв, йдеться в повідомленні пресслужби НП. До кінця року поштомати українського поштово-логістичного оператора мають з’явитись біля усіх дев’яти магазинів мережі. 
  • За перший місяць співпраці з Kaufland клієнти «Нової пошти» отримали в поштоматах, розташованих поруч із гіпермаркетами Kaufland, понад 2300 посилок.
  • У поштоматах можна отримати попередньо оплачені посилки масою до 30 кг і з оціночною вартістю до 11 000 грн. Також через нього можна відправити посилку з України, Румунії та по Молдові.

Контекст 

У Молдові працює 261 поштомат «Нової пошти» у 15 містах: Бричани, Єдинці, Унгени, Бєльці, Комрат, Кагул, Оргіїв, Тараклія, Чадир-Лунга, Яловень, Хинчешти та інших. Українська компанія відкрила перші два відділення в столиці країни Кишиневі в травні 2020 року. 

За результатами 2023 року, «Нова пошта» доставила на 30% більше посилок, ніж у 2022-му, – 412 млн відправлень. Зокрема, компанія доставила 10,2 млн міжнародних посилок, що удвічі перевищує кількість роком раніше. Мережа відділень і поштоматів «Нової пошти» в Україні за 2023 рік збільшилася майже на 5000 одиниць, до 27 050. Загалом покриття мережі зросло за рік на 20%.

За минулий рік «Нова пошта» збільшила виторг на 54%, до 36,5 млрд грн. Прибуток зріс майже вдвічі, до 4 млрд грн.

Kaufland – німецька мережа гіпермаркетів зі штаб-квартирою в місті Неккарзульм, що оперує 1200 магазинами у Німеччині, Чехії, Словаччині, Польщі, Румунії, Болгарії, Хорватії та Молдові.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд