Категорія
Компанії
Дата

Зібрали вершки. «Нова пошта» наростила прибуток до 3,2 млрд грн та обіцяє доставку менш ніж за добу. Forbes знайшов п'ять причин її успіху

За дев’ять місяців 2023-го прибуток НП зріс на 52%, до рекордних 3,2 млрд грн. /пресслужба Нової Пошти

За дев’ять місяців 2023-го прибуток НП зріс на 52%, до рекордних 3,2 млрд грн. Фото пресслужба Нової Пошти

«Нова пошта» зростає другий воєнний рік підряд. За девʼять місяців 2023-го оператор відкрив понад 1600 нових відділень та отримав рекордний прибуток. На наступний рік – ще більш амбітні плани. Що дозволяє найбільшому поштовому оператору країни зростати попри війну?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Велика війна майже зупинила бізнес «Нової пошти». 28 лютого 2022-го виторг компанії впав до 1%, в березні найбільший поштовий оператор країни був за крок до банкрутства, розповідав Forbes співвласник оператора Володимир Поперешнюк рік потому. Через вторгнення компанія втратила сортувальний термінал, десятки відділень були зруйновані. «Для такої машини і так обвалитися – величезний виклик», – згадував співзасновник НП Вячеслав Климов.

Наприкінці 2023-го можна констатувати, що «Нова пошта» впоралась з кризою. За дев’ять місяців 2023-го прибуток компанії зріс на 52%, до рекордних 3,2 млрд грн за виторгу 25,8 млрд грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні