Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» запустила доставку між країнами Європи

1 хв читання

Бренд Nova Post, під яким «Нова пошта» працює в Європі, запустив можливість доставки документів, посилок чи вантажів до 100 кг між європейськими країнами, йдеться у пресрелізі. Послуга вже доступна у всіх країнах присутності Nova Post, крім Молдови, Румунії та Великої Британії. 

«Нова пошта» у Європі має понад 35 000 точок сервісу із відправки та отримання посилок, із яких 90 – власні відділення Nova Post.

Ключові факти

  • Між країнами Європи Nova Post доставляє у відділення, на адресу, в поштомат або в пункт видачі посилок. Термін доставки становить від двох днів.
  • Вартість доставки залежить від ваги відправлення та відстані між країнами. 
  • Наприклад, відправка з Польщі посилки вагою 2 кг до Німеччини у відділення Nova Post коштуватиме 43 злотих, а в Іспанію — 65 злотих. Плюс 10 злотих до вартості, якщо скористатись послугою доставки посилки на адресу кур’єром.
  • Для оформлення міжнародних відправлень можна використати мультимовний сайт, мобільний застосунок чи бізнес кабінет.

Контекст

За рік роботи у Європі «Нова пошта» доставила 1,3 млн посилок (дані компанії на грудень 2023 року). Загалом за результатами минулого року «Нова пошта» доставила на 30% більше посилок, ніж у 2022-му – 412 млн відправлень. 

Мережа відділень та поштоматів «Нової пошти» в Україні за 2023 рік збільшилася майже на 5000 одиниць, до 27 050. Загалом покриття мережі зросло за рік на 20%.

У 2023 році «Нова пошта» збільшила виторг на 54%, до 36,5 млрд грн, прибуток зріс майже вдвічі, до 4 млрд грн, свідчать дані YouControl.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні