Категорія
Новини
Дата

В офісі Binance Australia провели обшуки в рамках розслідування операцій із деривативами

Регулятор фінансових ринків Австралії провів обшук в офісах Binance у рамках розслідування щодо бізнесу криптовалютної біржі з місцевими деривативами, пише Bloomberg із посиланням на джерела.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Австралійська комісія з цінних паперів та інвестицій у вівторок, 4 липня, провела обшуки в офісах Binance Australia.
  • Огляд ASIC операцій із деривативами включає класифікацію роздрібних та оптових клієнтів Binance Australia. 
  • У квітні компанія заявила, що закриє місцеву біржу деривативів, залишивши спотову платформу відкритою. Раніше фірма заявляла, що закрила позиції деяких австралійських користувачів щодо деривативів, тому що їх неправильно класифікували.
  • Представник ASIC, який у квітні анулював ліцензію Binance Australia на операції з деривативами, заявив, що «ми не можемо підтвердити або спростувати якісь операційні деталі», і додав, що перевірка компанії регулятором «продовжується».
  • Binance повідомила, що «співпрацює з місцевою владою» і «зосереджена на дотриманні місцевих нормативних стандартів, щоб обслуговувати користувачів в Австралії у повній відповідності до них».

Контекст

Binance, найбільша у світі криптовалютна біржа, стикається з мережею розслідувань по всьому світу, і деякі оператори платежів відмовилися від неї, побоюючись наслідків регулюючих органів. Його австралійську платформу було відрізано від ключового маршруту виведення коштів у місцевій валюті.

У Франції розслідують ймовірне незаконне надання послуг цифрових активів та акти відмивання грошей за обтяжливих обставин. Binance заявила, що дотримується всіх законів Франції та будь-якого іншого ринку, на якому вона працює.

Комісія з цінних паперів і бірж США в червні звинуватила Binance та її засновника Чанпена Чжао у неправильному поводженні з коштами клієнтів, введенні в оману інвесторів і регулюючих органів та порушенні правил цінних паперів.

Binance назвала дії SEC такими, що «розчаровують», і заявила, що має намір «рішуче» захищати свою платформу. Чжао та Binance також зіткнулися з судовим позовом від Комісії з торгівлі товарними фʼючерсами.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні