Категорія
Новини
Дата

Група компаній Creatio, до якої входить українська Terrasoft, залучила $68 млн інвестицій

1 хв читання

Міжнародна група компаній Creatio залучила $68 млн інвестицій. Creatio, до якої входить українська Terrasoft, планує вкласти гроші в розвиток своєї low-code платформи для управління процесами і CRM. 

Ключові факти

  • Лід-інвестором виступив американський фонд Volition Capital. За даними Crunchbase, серед останніх інвестицій фонду є компанії ButterflyMX, Medly Pharmacy, Arteza, GRAX.
  • Співінвестором виступив фонд Horizon Capital, який має понад 25-річний досвід підтримки компаній, що зростають, у країнах Європи.
  • Отримані кошти спрямують на дослідження, розробку, маркетинг і розширення продажів рішень low-code. У тому числі на посилення R&D і розвиток партнерської мережі.

Важливі цифри

$187 млрд. Такий обсяг ринку платформ low-code прогнозує Creatio до 2030 року.

Контекст

Creatio – це компанія-виробник програмного забезпечення, що розробляє платформу з low-code для управління процесами та CRM. Creatio працює в 110 країнах світу зі штатом 600 співробітників у всьому світі. Співзасновницею і CEO Creatio є Катерина Костерева, яка також заснувала 2002 року одну з найбільших українських продуктових ІТ-компаній Terrasoft.

До цього часу група Creatio розвивалася без залучення зовнішніх інвестицій і за рахунок власних ресурсів, зазначає AIN.UA. Партнерська мережа нараховує понад 700 організацій у всьому світі, у тому числі глобальних інтеграторів і консультантів, таких як Tata Consultancy Services, Amdocs, Virtusa.

Технології Creatio допомагають компаніям оптимізувати й прискорювати процеси продажів, маркетингу, сервісу та операційні процеси організації. В основі лежить платформа low-code, яка надає призначені для користувача інструменти для автоматизації процесів і налаштування програмних рішень без навичок програмування.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні