Категорія
Новини
Дата

Група компаній Creatio, до якої входить українська Terrasoft, залучила $68 млн інвестицій

Міжнародна група компаній Creatio залучила $68 млн інвестицій. Creatio, до якої входить українська Terrasoft, планує вкласти гроші в розвиток своєї low-code платформи для управління процесами і CRM. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Лід-інвестором виступив американський фонд Volition Capital. За даними Crunchbase, серед останніх інвестицій фонду є компанії ButterflyMX, Medly Pharmacy, Arteza, GRAX.
  • Співінвестором виступив фонд Horizon Capital, який має понад 25-річний досвід підтримки компаній, що зростають, у країнах Європи.
  • Отримані кошти спрямують на дослідження, розробку, маркетинг і розширення продажів рішень low-code. У тому числі на посилення R&D і розвиток партнерської мережі.

Важливі цифри

$187 млрд. Такий обсяг ринку платформ low-code прогнозує Creatio до 2030 року.

Контекст

Creatio – це компанія-виробник програмного забезпечення, що розробляє платформу з low-code для управління процесами та CRM. Creatio працює в 110 країнах світу зі штатом 600 співробітників у всьому світі. Співзасновницею і CEO Creatio є Катерина Костерева, яка також заснувала 2002 року одну з найбільших українських продуктових ІТ-компаній Terrasoft.

До цього часу група Creatio розвивалася без залучення зовнішніх інвестицій і за рахунок власних ресурсів, зазначає AIN.UA. Партнерська мережа нараховує понад 700 організацій у всьому світі, у тому числі глобальних інтеграторів і консультантів, таких як Tata Consultancy Services, Amdocs, Virtusa.

Технології Creatio допомагають компаніям оптимізувати й прискорювати процеси продажів, маркетингу, сервісу та операційні процеси організації. В основі лежить платформа low-code, яка надає призначені для користувача інструменти для автоматизації процесів і налаштування програмних рішень без навичок програмування.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні