Категорія
Новини
Дата

Instagram планує запустити функцію репосту

Instagram готується надати користувачам можливість репостити фото та відео інших користувачів. Розробники незабаром можуть почати тестування нової функції серед вибраних користувачів, пише TechCrunch.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Ми вивчаємо можливість публікувати пости в стрічці – аналогічно тому, як ви можете публікувати в Stories – щоб люди могли ділитися тим, що їм подобається, і щоб оригінальні творці отримували визнання за свою роботу», – сказав TechCrunch представник Meta. 
  • За його словами, тестування почнеться вже найближчим часом із невеликою кількістю людей.
  • Нову функцію вперше помітив консультант із соціальних мереж Метт Наварра, який опублікував скріншот, що демонструє вкладку «Репости».
  • На вкладці, швидше за все, буде розміщено всі повідомлення та ролики, якими користувачі поділилися у своїх акаунтах. Судячи зі скріншоту, вкладка «Репост» зʼявиться у профілях користувачів разом із вкладками «Пости», «Ролики» та «Фотографії з тегами».
  • Наразі в Instagram немає прямого способу опублікувати пост іншого користувача, але користувачі, які хочуть повторно поділитися постом, іноді використовують сторонні програми.

Контекст

Концепція репостів у соціальних мережах, за інформацією видання, виникла з функції Twitter ретвіт, яка відтоді була прийнята іншими платформами. Плани Instagram щодо функції репостів зʼявилися, оскільки TikTok тестує свою власну версію ретвіта з додаванням нової кнопки Repost, яка дозволяє користувачам посилювати відео на платформі, поділяючись ними зі своїми підписниками. Але на відміну від ретвіта в Твіттері повторно розміщені відео на TikTok не відображаються у вашому власному профілі TikTok, оскільки вони відправляються лише у канали ваших друзів

У випадку з Instagram репости відображатимуться у стрічках підписників, а також в особистому профілі на спеціальній вкладці репостів.

TechCrunch зазанчає, що Instagram працює над репостами щонайменше кілька місяців.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні