Категорія
Новини
Дата

Канада заблокувала російських активів на $123 млн

Канада заморозила російські активи на загальну суму $123 млн, йдеться у повідомленні королівської кінної поліції Канади.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У період з 24 лютого до 7 червня Канада заморозила активів на $123 млн, а також заблокувала транзакцій на $289 млн. 
  • Враховуючи обмеження відповідно до закону про конфіденційність, наразі не можна надати додаткову інформацію щодо цих цифр, зазначається в повідомленні. Вони періодично оновлюватимуться.
  • Канадська королівська кінна поліція єдина у світі має законні повноваження на міжнародному, державному, провінційному та муніципальному рівнях.

Контекст

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, Канада запровадила кілька пакетів санкцій. Зокрема під санкції потрапили президент РФ Путін, глава МЗС Лавров, колишня гімнастка Кабаєва, голова центробанку Набіулліна. 

Також Канада запровадила санкції проти російських фірм та обмежила експорт до РФ. 8 червня Канада ввела нові санкції щодо російської нафтової, газової, хімічної промисловості, а також інших секторів економіки.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні