Категорія
Новини
Дата

Хакери Anonymous кажуть, що зламали Центробанк Росії та дістали секретні угоди

Хакери з угрупування Anonymous написали у Twitter, що зламали Центробанк Росії. Вони обіцяють опублікувати 35 000 файлів із секретними угодами через 48 годин

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Anonymous із початку війни оголосили, що підтримуватимуть Україну, зламуючи російські сайти та публікуючи чутливі дані.
  • Вони вже атакували сайти російського Міністерства оборони, Кремля, Роскомнагляду, Міністерства закордонних справ та великих державних компаній.
  • Anonymous також атакують медіа, розміщуючи на їхніх сайтах правду про війну в Україні. Їм навіть вдалося проникнути на державні російські телеканали й увімкнути українську музику.
  • Декілька днів тому хакери дали західним компаніям 48 годин, щоб вийти з російського ринку. «Інакше потрапите під наш приціл», – заявили вони.

Контекст

Український уряд радіє підтримці Anonymous, але каже, що хакери обирають свої цілі самостійно і не співпрацюють з державними органами, розповіли Forbes у Міністерстві цифрової трансформації.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні