Категорія
Новини
Дата

Київ повертається до графіків стабілізаційних відключень – ДТЕК

Енергетикам вдалося провести технічні роботи, що дозволили стабілізувати ситуацію з енергопостачанням у Києві, повідомила пресслужба ДТЕК.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У ДТЕК повідомили, що з 30 грудня столиця повертається до графіків стабілізаційних відключень. «Зможемо їх дотримуватись, якщо не буде нових атак», – додали в компанії.

Контекст

У четвер, 29 грудня, Росія здійснила чергову масовану ракетну атаку

Після атаки 40% споживачів Києва залишилися без електроенергії, повідомив мер міста Віталій Кличко. За його словами, зараз енергетики працюють над відновленням електропостачання. Відключення ж були необхідні у зв’язку із заходами безпеки під час повітряної тривоги.

Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що є пошкодження обʼєктів генерації та електромереж, складна ситуація на заході країни, в Одеській та Київській областях. Тож відбуватимуться аварійні відключення світла. Зокрема, ДТЕК повідомив про значні пошкодження на одній зі своїх ТЕС.

В енергосистемі України ​​на 30 грудня дефіцит потужності перебуває на тому ж рівні, що і до 10-ї масованої ракетної атаки росіян. Наслідки пошкоджень мали значно менший вплив на роботу енергосистеми, ніж попередні, йдеться у повідомленні НЕК «Укренерго».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні