Категорія
Новини
Дата

Megogo виходить на польський ринок. Він стане чотирнадцятим для української компанії

Український онлайн-сервіс Megogo відкриває офіс у Варшаві та розширює каталог польского контенту, повідомляє компанія. Польський офіс очолив Артур Пацула, який раніше працював у The Walt Disney Company, Sony Music Poland та Solopan

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У Польщі пропозиція сервісу включає пакети телебачення з інтерактивними функціями, а також бібліотеку фільмів і серіалів, яка буде поповнюватись.
  • ТБ-пакети передплат охоплюватимуть канали польського ринку, а також каталог фільмів у різному ціновому діапазоні. Також глядачам доступні 70 популярних українськомовних телеканалів у пакеті «ТБ і Кіно UA».
  • «Від початку повномасштабного вторгнення мільйонам українців довелось залишити домівки та знайти прихисток у Польщі. Зацікавленість у нашому сервісі тут настільки висока, що відкриття офісу було лише питанням часу», – сказав СЕО й засновник Megogo Володимир Боровик.
  • Також власна студія медіасервісу – Megogo Voice – підготувала польськомовні озвучки для українських фільмів і серіалів. 
  • Умови ТБ-пакетів передплат коштують від 9,99 до 39,99 злотих.

Контекст

Медіасервіс Megogo, заснований у 2011 році в Києві, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі. Медіатека сервісу налічує різний контент: телеканали з інтерактивними функціями, фільми, серіали, мультфільми та ігри, освітній і блогерський контент, аудіокниги, подкасти й радіо.

Також сервіс ексклюзивно транслює спортивні події. Megogo доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках і медіаплеєрах. 

Після вторгнення РФ в Україну сервіс повідомив про закриття у Росії. «Офіційно підтверджую, що MEGOGO, як розробник програмно-апаратного комплексу, припинив співробітництво з компанією, що надавала послуги під брендом Megogo в Росії. Наразі медіасервіс там не працює», – повідомив у офіційному релізі Володимир Боровик, засновник і СЕO. У рейтингу найдорожчих інтернет-компаній, виданому напередодні вторгнення Росії до України, Forbes Russia оцінював місцеву філію проєкту у $270 млн. Megogo займав приблизно 7% стрімінг-ринку Росії та заробляв близько 2,3 млрд руб., або близько $29 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні