Категорія
Новини
Дата

Мережа готелів Hyatt припиняє діяльність в Росії через війну в Україні

Міжнародна мережа готелів найвищого рівня Hyatt Hotels Corporation з 26 березня припиняє діяльність в Росії через її агресію проти України. Про це йдеться в заяві Hyatt.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Відповідно до застосованих санкцій і урядових директив, 25 березня Hyatt припиняє звʼязок, контракти і відносини з готелем Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park з 23:59 за місцевим часом, повідомляє компанія.
  • З питаннями щодо проживання від 26 березня гостям варто звертатися безпосередньо до готелю, рекомендує компанія.
  • Раніше мережа Hyatt припинила будь-які нові інвестиції в РФ через її вторгнення в Україну.

Контекст

Hyatt Hotels Corporation – американська компанія, яка управляє мережами готелів вищого класу. Hyatt має понад 1100 готелів у 69 країнах світу.

Повномасштабне вторгнення Росії в Україну триває з 24 лютого. За цей час низка закордонних компаній розірвали відносини з Росією, закрили заводи, припинили експорт. Майже 100 000 співробітників компаній у Росії зараз перебувають у простої, а режим зайнятості змінили 36 765 організацій із загальною чисельністю 8,4 млн працівників.

США, Канада, Японія, Велика Британія та інші країни ввели санкції проти Росії, російських бізнесменів і політиків. Очікується, що санкції проти Росії призведуть до зниження ВВП на 14%, падіння реальної заробітної плати на 18%, інфляції – 30%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні