Категорія
Новини
Дата

Міноборони запускає мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобовʼязаних. Через нього можна оновити дані

1 хв читання

Міністерство оборони України запускає мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобовʼязаних, призовників та резервістів. Через цей застосунок можна оновити свої облікові дані. Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня, йдеться у повідомленні.

Ключові факти

  • Застосунок «Резерв+» надає можливість оновити дані та отримати доступ до інформації у реєстрі «Оберіг».
  • З 18 червня у застосунку «Резерв+» також зʼявиться QR-код, відсканувавши який представники влади зможуть отримати інформацію про статус військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

Контекст

З 18 травня набуває чинності оновлений закон про мобілізацію. Тому всі військовозобовʼязані чоловіки та жінки віком 18-60 років протягом 60 днів – до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані.

Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом, пояснили в Міноборони.

Також оновити дані можна офлайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг. Якщо оновлювати дані через ТЦК, окрім самої виписки з реєстру, можна отримати відповідну відмітку у військовому квитку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні