Категорія
Новини
Дата

Міноборони запускає мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобовʼязаних. Через нього можна оновити дані

1 хв читання

Міністерство оборони України запускає мобільний застосунок «Резерв+» для військовозобовʼязаних, призовників та резервістів. Через цей застосунок можна оновити свої облікові дані. Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня, йдеться у повідомленні.

Як створити продукт, який полюблять клієнти? Отримайте цінні поради від співвласника monobank™ – Олега Гороховського. Купуйте квиток на Форум підприємців, який відбудеться 27 червня.

Ключові факти

  • Застосунок «Резерв+» надає можливість оновити дані та отримати доступ до інформації у реєстрі «Оберіг».
  • З 18 червня у застосунку «Резерв+» також зʼявиться QR-код, відсканувавши який представники влади зможуть отримати інформацію про статус військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

Контекст

З 18 травня набуває чинності оновлений закон про мобілізацію. Тому всі військовозобовʼязані чоловіки та жінки віком 18-60 років протягом 60 днів – до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані.

Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом, пояснили в Міноборони.

Також оновити дані можна офлайн у Територіальних центрах комплектування або Центрах надання адміністративних послуг. Якщо оновлювати дані через ТЦК, окрім самої виписки з реєстру, можна отримати відповідну відмітку у військовому квитку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні