Категорія
Новини
Дата

МХП отримав дозвіл на придбання логістичної компанії KTL Ukraine

1 хв читання

Агрохолдинг МХП Юрія Косюка купує логістичну компанію KTL Ukraine, яка займається, зокрема, контейнерними перевезеннями та фрахтуванням суден. Про це свідчить інформація на сайті Антимонопольного комітету України (АМКУ).

Ключові факти

  • АМКУ 4 квітня повідомив, що надав дозвіл кіпрській MHP SE (материнська компанія МХП) на придбання мажоритарного пакета акцій зареєстрованої у Великій Британії KK & Sons Group LTD. 

Контекст

Кінцевими бенефіціарами KK & Sons Group LTD вказані одесити Андрій Кузьмін, Ігор Хохлов та Сергій Кочергін, свідчать дані YouControl.

В Україні ця компанія володіє ТОВ «КТЛ Україна», яке займається морськими контейнерними перевезеннями, автомобільними та залізничними перевезеннями, складуванням та перевалкою вантажів, фрахтуванням суден та іншим.

Мережа Kinay Network представлена в Китаї – KTL China, в Нідерландах і Бельгії – KTL Benelux, у Великій Британії – KTL Europe, у Туреччині – KTL Turkey, в Україні – KTL Ukraine, у Вʼєтнамі – KTL Vietnam, у США – KTL USA, в Австралії – KTL Australia. В Україні офіси KTL Ukraine знаходяться в Одесі, Києві, Дніпрі, Харкові та Борисполі, йдеться на сайті компанії.

Виручка ТОВ «КТЛ Україна» за підсумками 2023 року склала майже 21,2 млн грн, активи – 55,6 млн грн, зобовʼязання – 34,9 млн грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні