Категорія
Новини
Дата

МХП отримав дозвіл на придбання логістичної компанії KTL Ukraine

Агрохолдинг МХП Юрія Косюка купує логістичну компанію KTL Ukraine, яка займається, зокрема, контейнерними перевезеннями та фрахтуванням суден. Про це свідчить інформація на сайті Антимонопольного комітету України (АМКУ).

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • АМКУ 4 квітня повідомив, що надав дозвіл кіпрській MHP SE (материнська компанія МХП) на придбання мажоритарного пакета акцій зареєстрованої у Великій Британії KK & Sons Group LTD. 

Контекст

Кінцевими бенефіціарами KK & Sons Group LTD вказані одесити Андрій Кузьмін, Ігор Хохлов та Сергій Кочергін, свідчать дані YouControl.

В Україні ця компанія володіє ТОВ «КТЛ Україна», яке займається морськими контейнерними перевезеннями, автомобільними та залізничними перевезеннями, складуванням та перевалкою вантажів, фрахтуванням суден та іншим.

Мережа Kinay Network представлена в Китаї – KTL China, в Нідерландах і Бельгії – KTL Benelux, у Великій Британії – KTL Europe, у Туреччині – KTL Turkey, в Україні – KTL Ukraine, у Вʼєтнамі – KTL Vietnam, у США – KTL USA, в Австралії – KTL Australia. В Україні офіси KTL Ukraine знаходяться в Одесі, Києві, Дніпрі, Харкові та Борисполі, йдеться на сайті компанії.

Виручка ТОВ «КТЛ Україна» за підсумками 2023 року склала майже 21,2 млн грн, активи – 55,6 млн грн, зобовʼязання – 34,9 млн грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні