Категорія
Новини
Дата

ДТП з кортежем Ярославського. У бізнесмена провели обшуки, главу поліції Харківщини звільнили

Начальник поліції Харківської області Станіслав Перлін звільнений з посади, повідомив глава МВС Денис Монастирський. Перліна підозрюють у фальсифікації справи щодо ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського. Досудове розслідування буде здійснювати ДБР.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Глава МВС Денис Монастирський 10 лютого прийняв рішення про звільнення Станіслава Перліна.
  • Причина такого рішення – слідчі Харківської поліції подали до прокуратури Харківської області підозру за скоєння резонансної ДТП, яку було складено на особу, яка перебувала під час ДТП в іншому місці.
  • До відповідальності за смерть людини буде притягнутий тільки той, хто був за кермом, заявив міністр.
  • Монастирський ініціює розслідування спроби фальсифікації справи щодо ДТП з кортежем Олександра Ярославського.
  • Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням буде здійснювати Офіс генпрокурора, повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова. Людина, яка зізналася у скоєнні злочину, бреше, заявила вона.
  • Слідчі Нацполіції провели обшуки у готелі Kharkiv Palace та у будинку Ярославського в рамках розслідування смертельної ДТП.
  • Оновлено. ДБР відкрило кримінальне провадження щодо спроби фальсифікації справи ДТП з кортежем Ярославського. Досудове розслідування розпочато за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності.

Цитата

«Має бути проведене повноцінне і неупереджене розслідування щодо цих посадових осіб. Справа на моєму особистому контролі», – сказала Ірина Венедіктова.

Контекст

Уніч на 10 лютого на трасі «Київ-Харків-Довжанський» автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Група DCH повідомила, що за кермом був водій, який працює в одній із допоміжних служб компанії. Ярославський каже, що спав у цей час удома.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні