Категорія
Новини
Дата

Авто з кортежу Ярославського потрапило в смертельну ДТП. Бізнесмен каже, що в цей час спав удома

У ніч на 10 лютого на трасі «Київ-Харків-Довжанський» автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Група DCH повідомила, що за кермом був водій, який працює в одній із допоміжних служб компанії. Ярославський каже, що спав у цей час удома.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • 9 лютого близько 22:55 невстановлений автомобіль, що рухався з боку міста Чугуєва у напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода. Тіло померлого чоловіка доправили до моргу. Його особистість, а також особистість зловмисника встановлюються, повідомили у пресслужбі Нацполіції.
  • За кермом автомобіля з номерними знаками, виявленими на місці ДТП, був водій, який працює в одній із допоміжних служб DCH, повідомили в компанії.
  • Вночі він здійснив «наїзд на перешкоду, характер якої під час руху не розпізнав». Вранці виявив відсутність номерного знаку. Уповноважені співробітники компанії повідомили поліцію, і водій одразу прибув до відділення для допиту. Він співпрацює зі слідством і очікує на запобіжний захід.
  • 10 лютого Олександр Ярославський планово відлетів до Лондона для зустрічі із сім'єю, повідомили у DCH.
  • «Я спав удома і вранці тільки дізнався про це», – сказав Ярославський у коментарі objectiv.tv.

Контекст

Вночі 10 лютого на трасі «Київ-Харків-Довжанський» поблизу Мартового автомобіль збив на смерть чоловіка. Водій втік з місця ДТП. На місці аварії знайшли автомобільні номери з кортежу Ярославського. За даними джерел УП, є свідки, які бачили, як увечері кортеж бізнесмена їхав з Харкова (Ярославський працює у Харкові та проживає в Мартовому, – ред .).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні