Категорія
Новини
Дата

Найбільша у світі інвесткомпанія BlackRock виплатила штраф SEC на $2,5 млн за неточну інформацію

Інвестиційна компанія BlackRock виплатила штраф у $2,5 млн, врегулювавши таким чином позов Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC), яка звинуватила її у наданні неточної інформації. Про це йдеться у повідомленні на сайті SEC.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У 2015-2019 роках Multi-Sector Income Trust (BIT) BlackRock інвестував у кінокомпанію Aviron Group, LLC. За твердженням SEC, BlackRock не змогла точно описати свої інвестиції в індустрію розваг, представивши Aviron як компанію, що надає «диверсифіковані фінансові послуги», що було неправильним. 
  • Крім того, інвесткомпанія помилково заявила, що Aviron заплатила вищу відсоткову ставку, ніж було насправді, зауважила SEC. 
  • У 2019-му BlackRock визнала ці невідповідності та внесла поправки до матеріалів розкриття інформації, щоб точно відобразити фінансові дані щодо інвестицій в Aviron. BlackRock не вдавалася до погоджування зі звинуваченнями SEC або їхнього заперечення. Інвесткомпанія погодилася виплатити штраф у $2,5 млн. 

Контекст

У 2015 році SEC оштрафувала BlackRock Advisors на $12 млн за нерозкриття інформації про конфлікт інтересів. У 2017-му інвесткомпанію зобовʼязали виплатити $340 000 за неправомірне використання угод про розділення.

Звинувачення SEC зʼявилися в той час, як BlackRock очікує від комісії результатів розгляду заявки на запуск спотового ETF, привʼязаного до біткоїну. Якщо SEC його схвалить, цей інвестиційний продукт вперше зʼявиться на ринку США.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні