Леттерман взяв інтерв’ю в президента України ще в жовтні цього року /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Netflix анонсував епізод шоу Девіда Леттермана із Володимиром Зеленським

Леттерман взяв інтерв’ю в президента України ще в жовтні цього року Фото Getty Images

12 грудня на Netflix вийде спеціальний випуск шоу Девіда Леттермана «Наступний гість». Для нього американський телеведучий взяв інтерв’ю у президента України Володимира Зеленського. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Розмова Леттермана та Зеленського відбулась у Києві на станції метро «Хрещатик», як описує сам телеведучий, на глибині 90 м під землею. В анонсі програми Леттерман каже, що ще не робив у своєму житті нічого подібного. 
  • Леттерман взяв інтерв’ю в президента України ще в жовтні цього року.  
  • «Коли ми планували подорож, я не знав, чого чекати. Минуло кілька місяців, як російські війська вийшли з міста, та лише тиждень тому Росія запустила ракети і дрони по Україні. Кілька з них вразили Київ», – каже Леттерман у трейлері програми.

Контекст

20 жовтня у соцмережах з’явились пости про те, що ведучий, гуморист і продюсер Девід Леттерман приїхав у Київ. Forbes стало відомо, що він знімає документальне кіно про людей, які роблять важливі справи під час повномасштабного вторгнення.

Для стрічки Леттерман взяв інтерв’ю в резидента проєкту «Підпільний Стендап», коміка Антона Тимошенка, засновниці ініціативи «Київ Волонтерський» Лейли Туваклієвої, Юлії Бевзенко та засновників Human Rights Watch.

Леттерман – культова фігура на американському телебаченні. Він вів вечірні ток-шоу протягом 33 років – останній із 6080 випусків із ним вийшов у 2015 році. Останній гучний проєкт Леттермана – шоу «Наступний гість», яке виходило на Netflix. У My Next Guest, що чотири рази номінувалося на премію Emmy, Леттерман проводить інтерв’ю із селебриті. 

В останньому сезоні, який вийшов 20 травня 2022 року, ведучий поспілкувався з Біллі Айліш, Раяном Рейнольдсом та Карді Бі. Поки шоу не подовжено на наступний – п’ятий – сезон. Найпевніше, наступний проєкт Леттермана з Netflix знімається в Києві просто зараз.   

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні