Категорія
Новини
Дата

Netflix почав тестування сервісу стрімінгу ігор на телевізорах і ПК

Відеострімінговий сервіс Netflix запустив тестування сервісу стрімінгу ігор на телевізорах і ПК, йдеться у пресрелізі компанії. Наразі сервіс доступний у Канаді та Великій Британії і тільки для невеликої групи учасників.

Ключові факти

  • Протестувати новий сервіс Netflix можна тільки на окремих моделях телевізорів LG та Samsung та деяких ТВ-приставках, а найближчими тижнями тестування розширять – сервіс запрацює в браузерах на PC та Mac.
  • Як контролер для телевізора розробники пропонують використовувати смартфони. На PC та Mac можна буде скористатися клавіатурою та мишкою.
Netflix почав тестування сервісу стрімінгу ігор на телевізорах і ПК /Фото 1
  • Учасникам тестування наразі доступні два проєкти: Oxenfree від Night School Studio та Molehewʼs Mining Adventure. 
  • Коли планується повноцінний запуск стрімінгового ігрового сервісу, у компанії не уточнюють. 

Контекст

Раніше схожий сервіс – Stadia – запустила корпорація Google. Спочатку компанія планувала самостійно розробляти ігри для Stadia, але згодом внутрішні студії компанії були закриті.

У підсумку Google вирішила повністю закрити проєкт. Гравцям, які купили контролери Stadia та інше обладнання Google, обіцяли повернути кошти. Також компанія обіцяла компенсувати всі ігри та додатковий контент, куплений у Stadia.

Закриття сервісу пояснили низькою популярністю – Stadia не вдалося досягти розміру аудиторії, на який розраховували в Google.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні