Netflix почав боротися із обміном паролями по всьому світу. В Україні доведеться доплатити €3 за гостьову підписку (Оновлено) /Ілюстрація Олександра Карасьова
Категорія
Новини
Дата

Netflix почав боротися із обміном паролями по всьому світу. В Україні доведеться доплатити €3 за гостьову підписку (Оновлено)

Ілюстрація Олександра Карасьова

Стримінговий сервіс Netflix Inc. розширив жорсткі заходи щодо спільного використання паролів у США та більш ніж у 100 інших країнах, він попереджає користувачів про те, що їхні облікові записи не можуть передаватися безкоштовно за межі їхніх домівок, ідеться в заяві компанії. В Україні гостьова підписка коштує €2,99 на місяць.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Відтепер користувачі Netflix зможуть ділитися паролями від свого облікового запису, але кожен новий учасник коштуватиме додаткових $7,99 на місяць.
  • Netflix заявив, що розсилає електронні листи про спільне використання акаунтів клієнтам у 103 країнах, включаючи США, Велику Британію, Францію, Німеччину, Австралію, Сінгапур, Мексику та Бразилію, пише Reuters.
  • В електронних листах сказано, що обліковий запис Netflix слід використовувати лише в одній сімʼї. 
  • Минулого року Netflix заявив, що збирається обмежити спільне використання облікових записів та тестує різні підходи на деяких ринках.
  • За оцінками компанії, понад 100 млн домогосподарств надали свої облікові дані для входу до системи друзям та родичам за межами своїх домівок. Станом на кінець березня кількість платних клієнтів Netflix по всьому світові становила 232,5 млн осіб.
  • Відповідно до нової політики, люди з однієї родини можуть продовжувати спільно використовувати обліковий запис Netflix та використовувати його на різних пристроях під час подорожей, сказано у заяві компанії.
  • Оновлено. Команда Netflix почала надсилати електронний лист користувачам в Україні, які мають спільний обліковий запис з людьми, що не входять до їхнього домогосподарства. 
  • У листі зазначено, що для того, аби поділитися Netflix із кимось поза межами домогосподарства можна скористатися можливістю перенесення профілю або ж придбати гостьову підписку.
  • «Ви можете надати доступ до облікового запису Netflix людині, яка не живе з вами, сплачуючи додатково €2,99/місяць», – сказано у повідомленні.

Контекст

Нещодавно стало відомо, що Netflix Inc. інвестує $2,5 млрд у виробництво південнокорейських серіалів протягом наступних чотирьох років, пише Reuters. Таким чином, компанія подвоює суму, яку інвестувала на ринку з 2016 року. Індустрія розваг Південної Кореї останніми роками переживає глобальний бум. Її музичний ринок на чолі з K-pop-гуртами, такими як BTS та Blackpink, лідирує.

Згідно з останніми урядовими даними, в 2021 році експорт контенту, включаючи музику, відеоігри та фільми, досяг рекордної позначки $12,4 млрд, залишивши позаду побутову техніку та акумулятори в обсязі експорту.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні