Категорія
Новини
Дата

Обстріл типографії в Харкові. «Нова пошта» безкоштовно доставлятиме книги видавництва Vivat

1 хв читання

«Нова пошта» запускає безплатну доставку замовлень із сайту видавництва Vivat у період з 24 травня по 30 червня, йдеться в пресрелізі. Напередодні в Харкові під обстріл росіян потрапила типографія «Фактор-Друк», де друкуються книжки Vivat.

Учора внаслідок ракетної атаки в типографії загинуло семеро людей, ще 21 людина зазнала поранень. Унаслідок атаки було зруйновано виробничий комплекс, 50 000 книжок було спалено

За 12 років консалтингова компанія Franchise Group створила 600+ франшиз. Як масштабувати бізнес за допомогою франшизи в часи турбулентності? Отримайте інсайти і стратегії на Форумі підприємців від власниці та СЕО Franchise Group Мирослави Козачук. Купуйте квиток за посиланням.

Ключові факти

  • «Нова пошта» вирішила підтримати видавництво та харківську друкарню «Фактор-Друк», яку було знищено ударом російської ракети 23 травня. 
  • Пропозиція безкоштовної доставки діє на всій території України, крім територій, на яких ведуться бойові дії або які є тимчасово окупованими. 
  • Доставка коштом «Нової пошти» розповсюджується на всі типи доставок: у відділення, поштомат, на адресу. Клієнтам не потрібно доплачувати комісію за оголошену вартість, пакування або доставку в село/смт. 
  • «Ми закликаємо кожного українця купити у ці дні книги видавництва, аби підтримати його та довести – українську культуру не знищити», – сказано в заяві «Нової пошти». 

Контекст

Останні місяці РФ майже щодня завдає ракето-дронових ударів та атакує Харків КАБами. Напередодні ворог вдарив по типографії «Фактор-Друк»

За даними засновника і президента Групи компаній «Фактор» Сергія Політучого, понад 1000 квадратних метрів палітурного цеху вигоріли вщент разом із унікальним обладнанням.

Типографія «Фактор-Друк» входить до групи компаній «Фактор» разом із видавництвом і книгарнями Vivat. Там друкували книжки практично всіх українських видавництв, йдеться в повідомленні в офіційному телеграм-каналі книгарні Vivat.

23 травня російські війська завдали близько десяти ударів по цивільній інфраструктурі Харкова. Крім друкарні окупанти вдарили по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, що займається життєзабезпеченням міста.

Політучий уже заявив, що наслідки ракетного удару по друкарні в Харкові відчує вся галузь. За його оцінкою, сукупні потужності друкарень України після руйнування типографії зменшаться не менш ніж на 30–40%.

 У пʼятницю президент Володимир Зеленський прибув до одного з найбільших поліграфічних комплексів Харкова та всієї України, який зазнав ракетного удару. Президент заявив, що держава допоможе типографії відновити роботу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні